Jobba hos oss

AB VikaVimo är inne i ett expansivt skede och vi söker därför ytterligare medarbetare. Nedan kan du läsa om de tre tjänster vi för tillfället söker:

Välkommen att skicka in din ansökan!

Ansökan och frågor kontakta:
Andreas Sjöberg
0250-77 00 01
andreas@vikavimo.se

Arbetsledare/kalkylator

Vi behöver just nu förstärka vårt team med en arbetsledare med kalkylansvar.
Våra tjänster har bred inriktning. Vi utför större entreprenader, försäkringsjobb samt mindre om- och tillbyggnader hos både privatpersoner och företag med omfattande ansvar.

Vi arbetar främst i vårt närområde samt norra Dalarna.

Du kommer att arbeta med och leda ett team om ca 8 yrkesarbetare som arbetar med beställningar från våra avtalskunder, företag och privatpersoner.

För att lyckas och trivas i rollen hos oss på VikaVimo tror vi att du som söker ska vara en nyfiken och prestigelös person. En egen vilja att utvecklas samt värdesätter arbetsmiljö och kamratskap högt. Du är strukturerad, ansvarsfull, gillar utmaningar och vill alltid leverera ett arbete med hög kvalitét.

Du leder och följer upp arbetet på plats och har god kommunikation med kund, beställare och ditt team.

Dina arbetsplatser/projekt kommer att variera i storlek allt från ett litet serviceuppdrag till större projekt.

Erfarenhet av arbete som snickare samt därefter arbetsledande arbete och kalkyl/beräkningsarbete är meriterande.

Du har god datavana samt har körkort för personbil.

Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift

Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Kalkylator

Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra arbetsledare och övriga i ledningsgruppen för att tillgodose förfrågningar från våra kunder och beställare.

Våra tjänster är inriktade på både mindre om och tillbyggnader hos både privatpersoner och företag samt större helentreprenader med omfattande ansvar. Vi arbetar främst i vårt närområde samt norra Dalarna.

Du utgår från Mora där du har din närmaste chef för stöd, support och samordning.

För att lyckas och trivas i rollen hos oss på VikaVimo tror vi att du som söker ska vara en nyfiken och prestigelös person. En egen vilja att utvecklas samt värdesätter arbetsmiljö och kamratskap högt. Du är strukturerad, ansvarsfull, gillar utmaningar och vill alltid leverera ett arbete med hög kvalitét.Du har god datavana och har erfarenhet av Meps är meriterande.

Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift samt har körkort för personbil.

Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Hantverkare

Som hantverkare hos oss jobbar du med de flesta sedvanligt förekommande uppgifter inom byggnation, både mot privatpersoner- företag och försäkringsbolag. Du kommer att arbeta självständigt i egna byggserviceprojekt med stöd av våra duktiga arbetsledare inom byggservice. I rollen som hantverkare på VikaVimo kommer du även att ha en viktig roll i våra lokala samarbeten på orten.

Oavsett om du arbetar som hantverkare inom byggservice eller entreprenad hos oss ställer vi höga krav både på kvalitet, eget driv och noggrannhet.

Våra tjänster är inriktade på både mindre om och tillbyggnader hos både privatpersoner och företag samt större helentreprenader med omfattande ansvar. Vi arbetar främst lokalt men även med rikstäckande serviceavtal i hela Dalaregionen.

Du utgår från Mora men även andra placeringsorter kan vara aktuella om du så önskar, bl.a. Sälen.

Du arbetar hos privatkunder likväl som företag samt ansvarar själv för viss kontakt och samordning med andra yrkesgrupper som vi har som underentreprenörer.

Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners. Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.

Du skall ha svenskt yrkesbevis (eller ha som mål att få) som träarbetare samt körkort för personbil.

Tjänsten som är heltid är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.