Byggservice

Med en kombination av yrkesskicklighet och kunskap kan VikaVimo ta fram lösningar som kontinuerligt bidrar till våra kunders lönsamhet.

AMBITION

VikaVimo utför byggservice av alla olika typer. Om det så är tillbyggnader, ombyggnationer, reparationer eller försäkringsärenden, det fixar vi!

Går ni i tankarna att renovera taket och möjligen sätta upp solceller eller har ni tankar om att bygga ut verandan? Drömmer ni om att skapa ett modernt utomhuskök för sommarens grillkvällar eller att förvandla vinden till en mysig gästsvit? Kanske drömmer ni om att utöka vardagsrummet för att skapa mer utrymme för familjens aktiviteter eller att lägga till ett extra sovrum för den växande familjen?
Att bygga ut huset kan vara ett fantastiskt sätt att anpassa ert boende efter era behov och önskemål. Hos VikaVimo är vi experter på att göra era utbyggnadsdrömmar till verklighet!

Ibland händer oväntade händelser, som en vattenskada eller brandskada, som kräver omedelbar åtgärd. Om ni har drabbats av en skada på ert hus, var lugna – VikaVimo står redo att hjälpa er att återställa ert hem till sitt ursprungliga skick eller till och med förbättra det. Med vår erfarenhet och expertis inom renovering efter skador kan ni lita på oss för att göra er genom denna utmaning och återställa ert hem! Läs mer om hur vi kan hjälpa er med försäkringsskador här.

Oavsett om det handlar om att skapa extra utrymme, förbättra energieffektiviteten med solpaneler eller helt enkelt förnya och försköna ert hem. VikaVimo finns här för att göra era visioner till verklighet med mångårig erfarenhet av byggservice!

Du kan känna dig trygg med att våra medarbetare har rätt kompetens på rätt plats. Alla våra medarbetare arbetar efter mottot: “Arbetet utförs som om det vore mitt eget hus”.

VikaVimo – din partner för att förverkliga dina byggdrömmar!

MÖJLIGHETER

Vi ser inget projekt som för litet eller för stort. Det beror helt på våra kunders efterfrågan. För en snabb och verkningsfull start för byggprojekt går det att välja löpande tid. För er som vill veta vad det kostar innan uppstart av ert projekt kan våra arbetsledare ta fram kalkylberäkningar för offert.