Husfabrik

Inne i vår blockverkstad, där händer det grejer! Allt från sammansättning av block till beundransvärda hus eller lokaler, till mindre block för tillbyggnader eller förråd.

Snabbt och smidigt med kvalitetssäkring

Att ha tillgång till en egen husfabrik ger en mängd fördelar som direkt gynnar dig som ska bygga hus.

En fördel med en egen husfabrik är möjligheten att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar för dina unika behov och önskemål. Genom att arbeta nära dig som kund kan vi skapa husdesigner och funktioner som är anpassade efter era önskemål.

Processen

Vi använder oss av hydrauliska blockbord som gör att tillverkningen av blocken går snabbt och smidigt. Är till exempel stommens innerskikt färdig snickrat kan man enkelt vända blocket 180 grader för att snickra fast ytterpanelen.
De färdiga blocken ställs på vaggor. Dessutom, med nummerordning på vaggor, blir uppmonteringen på plats både enklare och effektivare.

Om alla block är klara men det regnar, så har vi stora lagringsutrymmen som medför att vi kan anpassa montaget efter väderförhållanden. Detta innebär att varje hus som lämnar fabriken är noggrant konstruerat och byggt med fokus på hållbarhet och prestanda, vilket säkerställer att husets stomme håller sig i bästa möjliga skick innan det transporteras och monteras upp på din tomt.

Genom att bygga husen inomhus i en kontrollerad miljö minskar risken för förseningar och problem som kan uppstå på grund av dåligt väder eller andra yttre faktorer. Detta innebär att du som kund kan vara säker på att ditt hus blir färdigt i tid och att det uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet.

Ditt Hus, Vår Expertis: Vår Fabriks Löfte

Sammanfattningsvis kan man säga att en egen husfabrik inte bara ger oss möjlighet att leverera högkvalitativa hus till dig som kund. Utan det ger dig som kund en bättre och mer tillfredsställande upplevelse av att bygga ditt hus.
Med skräddarsydda lösningar i en kontrollerad produktionsmiljö kan vi säkerställa att varje hus är byggt med omsorg och precision, vilket ger dig som kund ett hus som är både vackert och funktionellt för många år framöver.

ERGONOMISKT ARBETSSÄTT

Vi tänker på vår personal, alla ska ha en så bra arbetsmiljö som möjligt. Genom att konstruera block inomhus slipper vi rusk och oväder, samt får en bättre arbetsställning med hjälp av riktig utrustning.