Husfabrik

Inne i vår blockverkstad, där händer det grejer! Allt från sammansättning av block till beundransvärda hus eller lokaler, till mindre block för tillbyggnader eller förråd.

Snabbt och smidigt med kvalitetssäkring

Vi använder oss av hydrauliska blockbord som gör att tillverkningen av blocken går snabbt och smidigt, är tillexempel stommens innerskikt färdig snickrat kan man enkelt vända blocket 180 grader för att snickra fast ytterpanelen. De färdiga blocken ställs på vaggor, de ställs i nummerordning som gör att det blir mycket effektivare för uppmonteringen på plats.

Om alla block är klara men det regnar, så har vi stora lagringsutrymmen som medför att vi kan anpassa montaget efter väderförhållanden. Denna typ av arbetssätt kvalitetssäkrar att husets stomme håller sig i bästa möjliga skick innan det transporteras och monteras upp på din tomt.

ERGONOMISKT ARBETSSÄTT

Vi tänker på vår personal, alla ska ha en så bra arbetsmiljö som möjligt. Genom att konstruera block inomhus slipper vi rusk och oväder, samt får en bättre arbetsställning med hjälp av riktig utrustning.

Är det något du funderar över, tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss